fbpx

Pilar Sanz

Despatx d’Advocats a Girona

Divorci, separació … A ningú li agrada sentir aquests mots. Però el que és cert és que quan es plantegen és per algun motiu.

A banda de totes les implicacions emocionals que comporta el trencament d’una parella, hi ha altres conseqüències molt importants.

Casar-se sembla senzill però divorciar-se no ho és tant. En una boda, tot és il·lusió i alegria. Es tracta d’un dels dies més importants de la nostra vida. Però quan ens trobem dins un procés de divorci, apareixen els neguits i les pors. És un tràmit molt personal i íntim, que fàcilment se’ns pot fer una muntanya.

Quin és el paper de l’advocat en aquests moments? Millor dit, quin hauria de ser?

Molt sovint se’ns demana que actuem de manera maximalista i agressiva. Les dues parts volen mirar de treure el màxim profit de la nova situació. Normalment es busca d’un benefici econòmic, relacionat amb els nens o bé amb la situació de l’habitatge familiar.

En altres casos, se’ns indica que acceptem qualsevol proposta de l’altra part per acabar, com més aviat millor, aquest tràngol tan dolorós.

La resposta no és ni una cosa, ni l’altra. La millor defensa dels interessos del nostre client/a és la que mira al llarg termini i no deixa vencedors ni vençuts. Cal tenir en compte que es tracta d’un moment emocional i no hem de perdre la calma. 

Es tracta d’una parella que s’ha estimat (i potser encara s’estima) però que no pot seguir junta i els seus membres han d’iniciar camins separats. A més a més, moltes vegades es comparteixen fills, els interessos dels quals han de primar sempre.

Fóra bo que, malgrat l’especial dificultat del moment, cadascú pogués recordar les qualitats que té l’altre. No ens hem de veure davant un enemic, sinó davant una persona que es troba amb el mateix problema, i per tant, amb la mateixa necessitat de trobar una bona solució.

– Pilar Sanz Valencia

Informació de Contacte

Tel: 972 201 750
Email: pilarsanzvalencia@gmail.com
Adreça: Carrer Sequia 20, 1r 3a Girona 17002

Covid19 Actualitat Jurídica

Despatx d'Advocats a Girona A poc a poc, sembla que anem sortint del confinament i això és una bona notícia. Però seguim encara sense poder accedir més que en casos molt especials  als tribunals i Administracions Públiques.  Continuen suspesos els terminis judicials i...

Parlem del Brèxit?

Despatx d'Advocats a Girona Tots hem sentit parlar del Brèxit, els diaris i les televisions en van plens. Sabem que el Regne Unit de Gran Bretanya i Irlanda del Nord ha votat sortir de la Unió Europea. A partir d'aquí, el quan i el com ja no ho tenim clar. I un dels...

Sol·licita més informació sense compromís

Pilar Sanz Advocada