fbpx

Pilar Sanz

Despatx d’Advocats a Girona

Tots hem sentit parlar del Brèxit, els diaris i les televisions en van plens.

Sabem que el Regne Unit de Gran Bretanya i Irlanda del Nord ha votat sortir de la Unió Europea.

A partir d’aquí, el quan i el com ja no ho tenim clar.

I un dels interrogants que es plantegen als ciutadans britànics que conviuen a casa nostra és saber quina serà la seva situació legal a Espanya com a residents a partir del moment que ja no siguin ciutadans de la U.E.

Bé, els governs ambdós països ja ho estan negociant. Però és ben segur que la decisió que es prengui es recolzarà en les dades oficials dels residents legals britànics existents a la data de la sortida i afectarà més favorablement a aquests.

Així, doncs, els aconsello que s’inscriguin com més aviat millor com a ‘Ciudadanos de la Unión Europea’ (ara ho són) al ‘Registro Central de Extranjeros‘.

Això està al seu abast, es fa el mateix dia que es demana i els hi donarà major confiança i seguretat jurídica de cara al futur.

– Pilar Sanz Valencia

Informació de Contacte

Tel: 972 201 750
Email: pilarsanzvalencia@gmail.com
Adreça: Carrer Sequia 20, 1r 3a Girona 17002

Covid19 Actualitat Jurídica

Despatx d'Advocats a Girona A poc a poc, sembla que anem sortint del confinament i això és una bona notícia. Però seguim encara sense poder accedir més que en casos molt especials  als tribunals i Administracions Públiques.  Continuen suspesos els terminis judicials i...

Com afrontar un procés de Divorci correctament?

Despatx d'Advocats a Girona Divorci, separació ... A ningú li agrada sentir aquests mots. Però el que és cert és que quan es plantegen és per algun motiu. A banda de totes les implicacions emocionals que comporta el trencament d'una parella, hi ha altres conseqüències...

Sol·licita més informació sense compromís

Pilar Sanz Advocada