fbpx

Pilar Sanz

Despatx d’Advocats a Girona

A poc a poc, sembla que anem sortint del confinament i això és una bona notícia.

Però seguim encara sense poder accedir més que en casos molt especials  als tribunals i Administracions Públiques.  Continuen suspesos els terminis judicials i administratius, els judicis, les conciliacions administratives i pràcticament tots els tràmits jurídics.

 I tot i que s’ha dictat un pla per a la reactivació judicial, es desconeix quan es tornaran  a celebrar judicis, conciliacions administratives, quan es tornaran a assenyalar els que es van suspendre i què  passarà amb aquells ja fixats amb anterioritat i que siguin immediatament posteriors a la finalització de l’estat d’Alarma.

 Previsiblement, es trigarà a recuperar una ‘normalitat’ ja anteriorment poc normal (no cal més que pensar en els endèmics retards que pateix l’Administració de Justícia). 

Les persones i empreses seguirem tenint problemes, alguns  nous que abans no haguéssim imaginat. I no podem esperar anys a que arribin les solucions. 

Què fer? Aconsello intentar sempre, en la mesura del possible, evitar un plet, procurant una conciliació extrajudicial amb l’altra part. 

Aquí, els advocats podem ajudar: 

Bàsicament, des de sempre aquest ha estat un element essencial de la nostra feina. 

Evitar un plet estalvia costos econòmics, de temps i, especialment, emocionals. 

A més, les parts posen els seus interessos en mans de professionals, i aquests que es diuen mútuament ‘companys’, intentaran arribar a la millor solució per als seus respectius clients. 

Cal no oblidar que habitualment cada un d’ells sabrà fins on es pot arribar i no tindrà sobre l’emotivitat amb què carrega el seu defensat i de vegades li impedeix acceptar la solució que més li convé. 

Deixem la lutigiosidad judicial només per a aquells supòsits indispensables, que no s’hagin pogut solucionar per una altra via.  

– Pilar Sanz Valencia

Informació de Contacte

Tel: 972 201 750
Email: pilarsanzvalencia@gmail.com
Adreça: Carrer Sequia 20, 1r 3a Girona 17002

Com afrontar un procés de Divorci correctament?

Despatx d'Advocats a Girona Divorci, separació ... A ningú li agrada sentir aquests mots. Però el que és cert és que quan es plantegen és per algun motiu. A banda de totes les implicacions emocionals que comporta el trencament d'una parella, hi ha altres conseqüències...

Parlem del Brèxit?

Despatx d'Advocats a Girona Tots hem sentit parlar del Brèxit, els diaris i les televisions en van plens. Sabem que el Regne Unit de Gran Bretanya i Irlanda del Nord ha votat sortir de la Unió Europea. A partir d'aquí, el quan i el com ja no ho tenim clar. I un dels...

Sol·licita més informació sense compromís

Pilar Sanz Advocada