fbpx

Pilar Sanz

Despatx d’Advocats a Girona

He estat pensant què escriure i com fer-ho sobre temes jurídics de manera que, humilment i en la mesura dels meus coneixements, pugui servir d’orientació i / o ajuda a persones que en un moment determinat es troben davant dubtes.

En el dia a dia, hi ha moltes normes que ens envolten de tal manera que, de vegades, ens fan sentir perduts i confusos. Tampoc sabem sempre a on ni a qui acudir a demanar consell. I podem sentir-nos paralitzats. 

Informació de Contacte

Tel: 972 201 750
Email: pilarsanzvalencia@gmail.com
Adreça: Carrer Sequia 20, 1r 3a Girona 17002

Què fer quan se’ns presenta un problema legal?

El primer que aconsellaria a qualsevol que es trobés davant d’aquesta situació és que, d’entrada, es relaxés i intentés momentàniament distanciar-se’n. Ja se sap allò del fet que quan es forma part del problema no es pot ser, alhora, part de la solució.

Després, si considera que necessita l’assessorament d’un advocat, que consultés amb els seus parents, amics i coneguts que li mereixessin bon criteri i els demanés referències sobre algun professional amb el qual ells haguessin tingut contacte. Normalment, la millor propaganda i la més veraç és la que proporciona un antic client satisfet.

També, que acudís a les xarxes socials, el web del Col·legi d’Advocats corresponent i efectués la seva pròpia recerca.

 

I, finalment, que concertés una cita.

 

Li recomanaria encaridament que es fixés i prengués nota de la manera en què és atès, el temps que s’està amb ell, si és o no escoltat, si pot fer preguntes, com és el despatx, etc. També, sempre pot consultar a altres professionals.

I li demanaria que, sobretot, fora molt i molt franc amb el professional que el rep. De vegades, no se li vol explicar tota la veritat, en l’errònia creença que, maquillant-la, l’advocat estarà més de la seva part. Amb això, només s’aconsegueix no rebre un bon assessorament i, en la majoria de les vegades, perdre el cas.

Ah!, També li indicaria que no s’oblidés de pagar-li, perquè els professionals vivim de la prestació dels nostres serveis. Mai està de més consultar amb antelació el preu de la visita.

Informació i Actualitat

Pilar Sanz Advocada